Flere muligheter

Flere muligheter

Sauda Sparebank leverer en fullverdig bankløsning. Dette inkluderer alt fra lån til vanlige lønnskonto. I likhet med mange andre banker, får kunder ekstra fordeler om de har flere tjenester i denne banken.

Privatkunder hos Sauda Sparebank

Privatkunder blir godt ivaretatt og har tilgang til de nødvendige banktjeneste både i nettleser og på mobil. Her kan de enkelt utføre de vanligste bankfunksjonene slik som å betale regninger, sjekke kontoversikten og bestille en rekke forskjellig ekstra tjenester. Dermed har privatkunder full kontroll over banktjenestene.

Banktjenestene man har tilgang på nett inkluderer blant annet:

Lånesøknader inkludert billån, boliglån og boliglån

Forskjellige forsikringsprodukter som man kan bestille rett på nett.
Spare løsninger, både BSU, pensjon og fonds sparing.
I nettbanken får man en utfyllende oversikt over kredittkort og andre kortjenester. Bankkunden kan søke om nytt kort eller høyere kredittgrense eller lignende.
Sauda Sparebank, i samarbeid med Eiendomsmegler Vest, kan tilby gratis meglervurdering og gode vilkår hvis man ønsker å selge eiendom. De kan og tilby kyndig hjelp til de som ønsker å kjøpe bolig.

Bedriftskunder

Sauda Sparebank har et stort utvalg av forskjellige gode produkter for bedrifter. Ikke bare får man tilgang til en nettbank og mobilbank med tjenester spesielt utviklet for å møte bedrifters bankbehov. Løsningene er dynamiske slik at man enkelt kan endre funksjonene avhengig av firmaets størrelse. Sauda Sparebank kan tilby en rekke forskjellige bedriftsforsikringer, samt muligheter for å ta opp lån for å finansiere forskjellige investeringer.

Dette gjør Sauda Sparebank til et naturlig valg for bedrifter i nærområdet og selvsagt også i resten av Norge. Ettersom banken tilhører Sparebank Vest gruppen, har de gode ressurser og gode rådgivingstjenester.

Praktiske verktøy

Nettsiden til Sauda Sparebank har og en rekke nyttige verktøy som man kan bruke når man er logget inn eller før man logger seg inn. Her finner man nyttige tabeller som viser priser og betingelser, både for privat personer og for bedrifter. Her finner man en fyldig oversikt over de forskjellige tjenestene.

I tillegg er det selvsagt flere kalkulatorer; både boliglån, billån og forbrukslånskalkulator. Disse kalkulatorene er dynamiske og man kan prøve seg frem med forskjellige lånesummer og ikke minst nedbetalingsperiode. Etter å ha brukt kalkulatoren er det enkelt å klikke seg videre til menyen som lar brukeren sende inn en lånesøknad.

Det er og en pensjonskalkulator, hvor man kan prøve seg frem med tall for å finne ut hvor mye man vil få i pensjon ved å spare i deres pensjonssparing. Selvsagt finner man også valutakalkulator og IBAN-kalkulator.

Forsikringstilbud

Nettsiden gjør det enkelt å sammenligne flere forsikringstjenester. Kunder får en komplett oversikt over tilgjengelige forsikringer, samt muligheten til å kjøpe forskjellige forsikringsløsninger direkte på nett.
Forsikrings løsningene til Sauda Sparebank leveres av Frende, og det hele er enkelt å administrere per nett. Med Frende får man 4 år raskere bonusopptjening og ved å samle 5 forsikringer får man hele 17% rabatt. Deres reiseforsikring er regnet som en av Norges beste.

Sauda Sparebank leverer en komplett bankløsning som passer både for privatpersoner og bedrifter.